Tuesday, 14 February 2017

Cara Daftar Ahli

Assalamualaikum....

      Okeyhh,,,sekarang ni mari sini fiza nak share sikit manfaat jadi ahli Shaklee..
Opss,,,bukan sikit la...hihi..tapi banyak.Paling syok sekali lepas fiza daftar ahli adalah,

fiza dapat ilmu kesihatan mencurah mencurah..rasa macam :-
 
 "aku boleh jadi doktor dah kau" hehehe...

     Bila anda sudah berjaya daftar ahli..anda akan dapat manfaat dari segi harga juga tau..jimat uolls
dari 15% sehingga 30% potongan harga produk.Siapa tak nak harga jimat badan pun sihat.



      Untuk pembiayaan menjadi ahli shaklee seamat amat murah.Berbaloi sangat sangat
 kerana kami memberi tunjuk ajar dan nasihat kesihatan secara profesional kepada anda.
Harganya :-

    #Yuran daftar ahli shaklee RM79 (rm10 untuk kos penghantaran kit bag yang 
mengandungi buku produk dan manfaat klebihan ahli Shaklee)

    #Yuran keahlian percuma dengan setiap pembelian RM700 (harga ahli)

Untuk mendaftar ahli anda boleh rujuk cara dibawah :
a) Daftar keahlian melalui laman web rasmi Shaklee.Akan dihubungi selepas
pendaftaran dilakukan selepas anda melengkapkan borang daftar ahli shaklee.
b) Whats App maklumat borang ahli ke 0199174095.
     Nama :
     ic :
     Alamat :
     Email :
     Contact :
     Bank acc : (untuk cash rebate Shaklee)
c) Daftar secara offline melalui talian 01125567104 untuk membuat temujanji
 dengan agent Shaklee sah yang berdekatan anda.


    Setiap orang perlu letak harga kesihatan dirinya di tempat yang sepatutnya.Harga 
kesihatan awak di mana?  Adakah kesihatan anda diutamakan atau dilupakan?
Fiza amat lah syorkan kepada anda yang pentingkan kesihatan dan kecantikan 
kesihatan  diri dan keluarganya.Sebaiknya memilih untuk memelihara daripada
memilih untuk memperbaiki.

untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya,
fiza di talian 01125567104/Whatsapp 0199174095




No comments:

Post a Comment