Sunday, 12 February 2017

Kelebihan Ahli Shaklee

sambungan nya......

Assalamulaikum..

    Tahniah bagi yang sudah berjaya mendaftar ahli Shaklee.Mari kita ceritakan apa
pula kelebihan menjadi ahli Shaklee ni ye? Ada 8 kelebihan menjadi ahli Shaklee
ni tau.Beruntung sangat sangat bagi yang dah daftar Shaklee.Jimat dan sihat.Vitamin
100% organik
yang sangat bagus untuk badan kita dengan penyerapannya yang mudah tanpa
bahan yang merbahaya.Sangat jelas produk Shaklee bagus dan mempunyai lulusan KKM.


Bagi ahli Shaklee anda layak menikmati kelebihan ahli Shaklee di mana :-

1) Harga ahli jauh lebih murah berbanding harga bukan ahli.Penjimatan dari 15%
sehingga 30% potongan harga nikmat nya harga ahli.Jimat serta sihat.

2) Cash rebate ini dikira melalui point UV anda yang terkumpul setiap bulan.
Nak tanya ni... Best tak?,,hehe.setiap pembelian anda akan ada point terkumpul.
Point pula berbeza nilainya bagi setiap jenis produk.So..nikmatilah wahai ahli Shaklee.

3) Support group bagi ahli shaklee untuk khidmat nasihat kesihatan,cadangan vitamin
dan info info kesihatan yang amatlah berguna daripada masalah bayi remaja dewasa
dan juga lah tua.

4) Online access di www.shaklee2u.com.my
untuk pembelian boleh order by web sahaja.semea di hujung jari.hihi...

5) Khidmat nasihat kesihatan dari nutrition Shaklee.

6) Check kesihatan percuma di baranch atau hq Shaklee.Nikmat tak nikmat jadi
ahli Shaklee?

7) Setiap bulan Shaklee akan mengadakan promosi bagi produk produk terpilih.Apa
lagi order sekarang la...hehe..

8) Peluang perniagaan kepada yang berminat dan sangat sesuai untuk di jadikan platfom
side income anda.

    Best tak best jadi ahli Shaklee ni?
Plihan kesihatan ditangan anda.Anda yang pilih tangga kesihatan anda dimana
kedudukan nya.Untuk apa apa pertanyaan boleh hubungi Fiza di talian 01125567104
atau whatsapp Fiza di 0199174095.Pengedar Shaklee Kuantan.


No comments:

Post a Comment