Monday, 6 March 2017

Ceritera Fiza

Assalamualaikum..dan salam sejahtera..

          Selamat berhari isnin..hari ni lepas selesai semua kerja rumah..fuhh dapat rehat skit..pagi tadi buat sarapan roti + scrumble egg + sos cili + baked bean atas permintaan cik abang.Raudhah lepas mkn wajib ambil mealshake tak kisah fiza cmpur dalam jus atau susu.

Tuesday, 21 February 2017

BBMA Forexku

Assalamualaiku dan Salam Sejahtera..

    Hai..hari ni saja Fiza nak share cerita menjadi seorang trader.Opss...hehe..Fiza suka menceburi bidang yang tidak ramai memilih kerana 'high risk high return' tu lah yang alwyas make me happy.Forex tu senang je..always keep it..Forex will be easy to you.

Monday, 20 February 2017

Multivitamin VS Insuran



       Assalamualaikum dan salam sejahtera...



    Kali ini Fiza harus menyahut cabaran dari sesorang rakan superstar dari group kami untuk selesaikan tanggungjawab kempen menjaga kesihatan lebih baik dari insuran.

Friday, 17 February 2017

Resepi Jus Peria dan Khasiatnya

Assalamualaiku dan salam sejahtera...

     Konnichiwa...hajimemashite?...
Hihi...hari ni Jepun pula tiba tiba.Dalam bahasa Melayu bermaksud...'selamat petang..
apa khabar?'.Fiza teringat satu cerita ni drama jepun tau..ceritanya best sebab heroin drama
tu clumsy..hihi..

Tuesday, 14 February 2017

Cara Daftar Ahli

Assalamualaikum....

      Okeyhh,,,sekarang ni mari sini fiza nak share sikit manfaat jadi ahli Shaklee..
Opss,,,bukan sikit la...hihi..tapi banyak.Paling syok sekali lepas fiza daftar ahli adalah,

Monday, 13 February 2017

Vivix

Assalamualaikum dan Salam sejahtera..

     Alhamdulillah...Rudhah selamat pulang ke rumah dah..hihi..suka ibu ada cepotet di
rumah.Allahu rindunya pada raudhah tak terkata.Sekarang Raudhah dan Hana ada di
depan mata dh.boleh sambung kerja Fiza.

Sunday, 12 February 2017

Kelebihan Ahli Shaklee

sambungan nya......

Assalamulaikum..

    Tahniah bagi yang sudah berjaya mendaftar ahli Shaklee.Mari kita ceritakan apa
pula kelebihan menjadi ahli Shaklee ni ye? Ada 8 kelebihan menjadi ahli Shaklee
ni tau.Beruntung sangat sangat bagi yang dah daftar Shaklee.Jimat dan sihat.Vitamin
100% organik